top of page

LIFESTYLE MEDICINE PLAN I PROGRAM

Biotrening Lifestyle Medicine plan i program jedinstvene su usluge u Hrvatskoj. One se sastoje od personaliziranog pristupa naših stručnjaka Vama i svim aspektima Vašeg zdravlja.

ODABERITE SMJER KOJIM ĆETE KRENUTI

LIFESTYLE MEDICINE PLAN

Vaša knjiga zdravlja

Nakon pregleda Lifestyle medicine liječnika, prema Vašim tegobama naš multidisciplinarni tim izrađuje za Vas personalizirani plan intervencija u Vašem životnom stilu. U njemu Vam dajemo 360° personalizirana rješenja za Vaše tegobe.

Coworkers plan work
Helping Hand

LIFESTYLE MEDICINE PROGRAMI

Ovdje za Vas

Naš tim profesionalaca je ovdje za Vas i vodi Vas kroz promjenu. Vaši kineziolozi izradit će programe vježbanja prema Vašim potrebama koje ćete provoditi pod njihovim okom. Želite da je s Vama Vaš nutricionist svaki dan u kontaktu? Krenite s našim programom prehrane. Kako premostiti prepreke u životu? Krenite u potpunu psihološku obnovu s našim psiholozima. Vaš liječnik Lifestyle medicine je cijelim putem uz Vas.

Sve naše pakete možete naći u online formi. Samo klikni i priključi nam se virtualno u Biotrening Lifestyle medicine centru.

Naše usluge : Our Services

Lifestyle medicine liječnički pregled

Cijela priča počinje od pregleda Lifestyle medicine liječnika - i to prvog u Hrvatskoj. Pregled se zasniva na preciznoj procjeni Vašeg zdravstvenog stanja, zdravstvenih rizika, analize Vašeg tjelesnog sastava i preporuka rješavanja Vaših tegoba. Liječnik procjenjuje Vaše daljnje potrebe za specijaliziranom dijagnostikom i usmjerava Vas u daljnje korake.

Kineziološka dijagnostika

Cjelokupnom analizom tjelesne forme saznajemo informacije o Vašem zdravlju te kreiramo detaljnu sliku o stanju lokomotornog sustava i Vašim tjelesnim mogućnostima. Procjenom funkcionalnosti pokreta, testovima mišićne jakosti i testovima izdržljivosti dobivamo precizne podatke pomoću kojih Vas usmjeravamo prema primjerenim rješenjima za Vas.

Nutricionistička dijagnostika

Prehrana u velikoj mjeri utječe na naše zdravlje te zdrava i raznolika prehrana određuje funkcioniranje našeg organizma. Svaki je organizam sam po sebi, svojim svojstvima, životnim i prehrambenim navikama drugačiji, stoga najbolje učinke daje individualiziran pristup. Uz pomoć dijagnostike Vašeg nutritivnog statusa i prehrambenih navika  naši nutricionisti Vas savjetuju i usmjeravaju prema opcijama koje su najprikladnije za Vas.

Psihološka dijagnostika

Kroz najmoderniju dostupnu tehnologiju i alate naši psiholozi dobivaju uvid u Vašu percepciju, fokus te upravljanje emocijama i stresom. Sve to kako bi s Vama pronašli najbolja rješenja za Vaš svakodnevan život i izazove.

Naše usluge : Our Services

LIFESTYLE MEDICINE SISTEMATSKI PREGLED

Napravite puni krug dijagnostike kroz sva područja Lifestyle medicine

Naše usluge : Image
Exercising

TJELESNO VJEŽBANJE

Uz osobnog trenera sve je prilagođeno upravo Vama - Vašim ciljevima, motoričkim i funkcionalnim sposobnostima

Calorie Count

PREHRANA

S Vašim osobnim nutricionistom pronađite što je pravilna prehrana baš za Vaše tijelo i zdravlje

Yoga at Home

STRES MENADŽMENT

Naučite upravljati stresom, emocijama i fokusom uz pomoć Vašeg mentalnog trenera

Naše usluge : Our Services
bottom of page