top of page

NAŠA PRIČA

Kroz dugogodišnji rad s vrhunskim sportašima, korporacijama i pacijentima s kroničnim bolestima došli smo do zaključka da, kada želimo postići najbolje uspjehe i performans u životu, pristup ne može biti jednostran. Stoga smo mi napravili 360° platformu za uspjeh kojom idemo stepenicu dalje u pristupu zdravlju – mi povezujemo ljude s aktivnostima koje su vitalne za čovjekovo zdravlje, s onim sastojcima i dugoročnim rješenjima koji su najbitniji za dobrobit čovjeka i njegov najbolji performans dan za danom. 

Negativan trend pogoršanja ljudskog zdravlja i povećanja globalnog tereta bolesti naveo nas je da spojimo naša iskustva, znanja i međunarodne kompetencije u misiji smanjenja nepotrebne patnje i unapređenja zdravlja pojedinaca, obitelji i zajednica pod okriljem Lifestyle medicine. Ona osim liječnika u zajedničkom radu uključuje i specijaliste liječnike u Lifestyle medicini, te one koji najbolje znaju kako se kretati i vježbati te kako kretnjom liječiti - kineziologe, one koji najbolje znaju što i kako jesti - nutricioniste i one koji brinu o našim mislima, odnosima sa sobom i drugima - psihologe. 

U Biotreningu želimo pružiti Vama i Vašim voljenima vrhunsku brigu i podršku u ugodnom i prijateljskom okruženju. Mi vjerujemo da naši klijenti zaslužuju najbolju brigu i uslugu, i želimo da se kod nas uvijek osjećate dobrodošlo i opušteno. Bilo ako dolazite na jednostavni sistematski pregled ili na kompleksniji tretman, naš multidisciplinarni tim je uvijek sa svojim znanjima i vještinama Vama na raspolaganju. Veselimo se pomoći Vam da se osjećate bolje! 

Dogovorite pregled
8.jpg
Klinika: About Us

Sve na jednom mjestu

Vaš multidisciplinarni Lifestyle medicine tim Vas čeka

Liječnici

Nutricionisti

Kineziolozi

Psiholozi

Klinika: List
bottom of page